Kojeistoalan laajin palvelutarjonta budjetoinnista saneeraukseen

Tutustu Norelcon palveluihin alla.

palvelusivu

Norelcon palvelut

 

Suunnittelu ja projektinseuranta

Projektin budjetointi- ja suunnitteluvaiheessa autamme tuoterakenteiden ja komponenttien määrittelyssä sekä kojeiston toiminnan suunnittelussa. Kojeistosuunnittelun alkaessa neuvomme komponenttien valinnassa ja parhaan teknisen toiminnan varmistamisessa. Projektin aikana seuraamme aikatauluja ja tiedotamme asiakastamme mahdollisista poikkeamista pilvipohjaisen tuotannonseurannan avulla.

Tehtaalla suoritettavat työmaan työt

Lean-tuotantomallimme tarjoaa asiakkaillemme myös mahdollisuuden parantaa tuottavuuttaan ja kustannustehokkuuttaan siirtämällä tehtäviä työmaalta tehtaalle. Näitä ovat esim. sulakenimikoinnit, reletestaukset sekä älykkäiden kojeiden väyläasetukset ja parametrointi. Kattavamman listan saa myynnistämme.

Asennus ja käyttöönotto

Toimitusvaiheessa voimme suorittaa PJ- ja KJ-tuotteiden paikalleenasennuksen tai käyttöönoton. Aikataulujen venyessä tarjoamme väliaikaista varastointitilaa tuotteillenne. Asennuksen jälkeen voimme kouluttaa käyttäjiä kojeiston käytössä. Käyttöönoton jälkeen dokumentit toimitetaan sähköisenä, ja ne ovat saatavilla useilla kielillä.

Lisätarvikkeet ja varaosat

Voimme toimittaa keskusten mukana erilaisia lisätarvikkeita (esim. sulakkeet), jolloin säästyy paljon aikaa, kun ei tarvitse poistua työmaalta. Jos jotain menee rikki tai suoritusarvot muuttuvat löytyy varastostamme useimpia varaosia heti. Kerro meille, mitä tarvitset niin hoidamme sen.

Muutostyöt ja saneeraukset

Käyttötarpeiden muuttuessa teemme asiantuntemuksella keskusten muutokset käyttöpaikassaan. Tuotteen eliniän lopussa toteutamme myös muuntamoiden ja sähkötilojen saneeraukset.

 

Kysy lisää palveluistamme

Juha Hakkarainen

 

Juha Hakkarainen

Myyntipäällikkö
Puhelin 050 525 5307
juha.hakkarainen@norelco.fi

Jarkko Hartikainen

 

Jarkko Hartikainen

Avainasiakaspäällikkö
Puhelin 050 525 5313
jarkko.hartikainen@norelco.fi